De Geometrie van de Schepping deel 1

Drunvalo Melchizedek heeft twee boeken over de geometrie van de schepping geschreven. Het eerste deel van het boek De geometrie van de Schepping, met als ondertitel ‘een herinnering aan ons verre verleden’, behandelt een enorm scale aan verschillende onderwerpen. Onderwerpen zoals, uiteraard, de heilige geometrie, de Sirius connectie, onderwatergeboorte, Flower of Life, de Gulden Snede, Egypte en ga zo maar door. Al deze onderwerpen worden geschreven vanuit het perspectief van de heilige geometrie zelf. 

Dit is voor mij een van de boeken waarvan ik het moeilijk vind om te beginnen uit te leggen waar het boek nou precies over gaat. Ik bedoel, ik zou hier een hele lange boek review van kunnen maken vanwege de ontzettende verscheidenheid van onderwerpen, maar dat is niet mijn intentie. Als er eigenlijk één boodschap in naar voren komt is het voor mij het gegeven dat alles éen is. Een mooie quote, die overigens niet uit zijn boek komt is de volgende, auteur onbekend:

Eén is het al, waardoor het het Al is; want als het Al niet het Ene is, is het Al niets.

Drunvalo weet met ontzettend veel informatie een prachtig aan éénsluitend verhaal te maken waarbij alles toe werkt naar wat er ons als mensheid staat te gebeuren. Althans als mogelijkheid. Eén van de dingen waar we met zijn boek naar toe kunnen werken is het ontwikkelen van het Mer-Ka-Ba. De boeken zijn geschreven aan de hand van materiaal wat hij behandelt in zijn workshops. Deze informatie is vertaald naar boek vorm.

Je ziet het… teveel om op te noemen. Voor mij was dit het meest interessante boek wat ik heb gelezen tot nu toe… and that’s all I have to say about that… smile_teeth

En voor de liefhebbers is hier een film van ruim een uur waarin Drunvalo een Workshop doet:

 

Technorati tags: , , , , , ,

5 reaksjes

 1. indrukwekkende lezing een must voor iedereen. This world is transforming so rapidly that it tends to blind us, in fact there are just a few people who consiously understand the collective proces that is occuring right now.. het is tijd om collectief wakker te worden

 2. Hallo iedereen,
  heb het boek niet gelezen maar ben er naar op zoek, volgens de boekhandels is deel 1 uitverkocht, is er iemand die het toevallig nog heeft en het wil verkopen? Hartelijk dank bij voorbaat

   1. Hey Marianne,

    Ik heb dit boek tweedehands kunnen kopen bij een privé-persoon, ergens uit Nederland.
    Voor de rest heb ik geen reacties van andere personen ontvangen.
    Hopelijk heeft u meer succes.

    Groetjes,

    Hubert

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.