Ultieme Powershake

Een tijdje terug ben ik mijzelf gaan verwennen met shakes. Zelfgemaakte shakes uit de blender. Hmm is dat een pleonasme? Whatever.. In deze shakes smijt ik eigenlijk alles wat goed voor je is. Dat is het mooie van een blender.. die maakt er een mooi geheel van, nietwaar! Nu weet ik dat er onderhand meerdere mensen geïnteresseerd zijn in mijn speciale recept. Ik ken geen betere manier dan, om door dit te delen, het hier te posten.

Met neme een beste blender en voege toe:

  • 250 ml yoghurt (liefst Turkse yoghurt)
  • 100 ml magere melk
  • een beste handvol frambozen (ik gebruik ingevroren vruchten)
  • een kleine handvol tropische vruchten (ook hier gebruik ik ingevroren vruchten)
  • twee eetlepels wei-proteïne (ongezoet)
  • 1 banaan
  • 1 multivitamine
  • twee eetlepels gebroken lijnzaad
  • twee eetlepels muesli (ongezoet)

Afhankelijk of je bevroren fruit gebruikt als extra ongeveer 5 ijsblokjes toevoegen. Blender aanzetten totdat de boel lekker smeuig is en drinken maar. Dit is een ideale shake voor iedereen die goed met z’n lijf bezig is (lees: sport) en de voeding er nog niet op had aangepast. De hoeveelheid moet voldoende zijn om twee grote glazen te drinken. Perfect voor om ochtend en de middag te halveren. In een later stadium zal ik ook per ingredient aangeven waarom ze in de perfecte shake horen.

Wordt vervolgd dusss…

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.