Prachtige foto’s uit Peru

schitterende foto

Mijn broer geniet van zijn laatste week in Peru. Volgende week woensdag komt hij terug van een trip van meer dan 3 maanden naar Brazilië, Chili, Bolivia en hoofdzakelijk Peru. Helaas kon ik ook deze keer, hij is er eerder een half jaar geweest, hem niet bezoeken, maar mijn moeder wel. Ze hebben daar samen een rondreis gemaakt en over de Nazca vlakte gevlogen om de Nazcalijnen te bekijken.

Gelukkig heeft mijn moeder veel foto’s gemaakt die mij helpen het ook een beetje mee te beleven. Er zitten zelfs een paar tussen die voor mij in de categorie schitterende foto’s zitten; bovenstaande afbeelding is daar een mooi voorbeeld van. Alle foto’s zijn geüpload naar mijn Flickr account en zijn als presentatie te bekijken via de volgende link.

7 reaksjes

  1. Ik ben die moeder die de foto heeft gemaakt. Ja, dit is wel een topper. Deze foto is gemaakt tijdens de Salar de Uyuni tour, de grootste zoutvlakte ter wereld.

  2. Ik ben die moeder die de foto heeft gemaakt. Ja, dit is wel een topper. Deze foto is gemaakt tijdens de Salar de Uyuni tour, de grootste zoutvlakte ter wereld.

  3. Ik was er bij ! idd erg mooi om te zien! wanneer ga JIJ mee? volgend jaar?? ff machu pichu doen, en ja wil toch eigenlijk ook wel heeeel graag naar Chitzen Itza volgend jaar… 😉 ook als dat geen peru en een beetje uit de richting!

    zum schnell!

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.