Heerlijk weekend

Wat een heerlijk weekend heb ik gehad zeg. Afgelopen weekend heb ik vrienden uitgenodigd voor een ‘oefenweekend NLP’ én een BBQ. Dus afgelopen donderdag goed inkopen gedaan bij de lokale Makro en veel vlees en drank ingeslagen. Gelukkig had ik – via mijn ouders – de mogelijkheid om Steven, Vicky, Kitty, Frans, Inge, Mark en Bert ook slaapplekken aan te bieden! Heerlijk om weer zo’n weekend in dezelfde energie te zitten.

Bedankt allemaal, ik heb ontzettend genoten! Ook namens Roan, Marinde, Karin, Auke & Titia !!

De foto’s volgen nog… 😀  en uiteraard ook het filmpje van ‘hoe niet een kettingzaag aan zwengelen’ moet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.