The Weather Man

The Weather Man met Nicolas Cage (eigenlijk Nicholas Ford Coppola) is een film die erg ingetogen is. Het is een film die niet specifiek valt binnen een bepaalde genre en ook kent het niet specifiek een plot. Het is een film die qua uitstraling lijkt op American Beauty met Kevin Spacey.

De film is eigenlijk een verhaling van een aantal gebeurtenissen zoals deze redelijke standaard zijn binnen de Amerikaanse cultuur en misschien ook wel daarbuiten. De worstelingen van de lokale weather man in Chicago ten opzichte van zijn stervende vader, zijn ex-vrouw en zijn kinderen die allemaal op zich ook weer door hun ‘stukje’ worstelen. Een mooie film die laat zien dat het leven mooi is, maar dat er zo nu en dan toch echt wat moeite in gestopt moet worden om het ook zo te houden.

Een aanrader dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.