Nij h没s

YES !! We hebben een nieuw huis gekocht. Tis wel een klere eind weg (6 huizen terug in de straat 馃檪 ) maar m谩n, wat krijgen we een hoop ruimte straks. We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis met grote kap op de garage en een fijne ruime tuin. Voor de kinderen veel meer ruimte en voor mij een perfecte ruimte waar ik mijn eigen kantoor en praktijkruimte (NLP en Ericksoniaanse Hypnose) in alle rust en ruimte kan uitvoeren. Van nummer 16 naar nummer 4 dus. De verhuizing zelf valt daarmee gelukkig te overzien 馃榾 Aangezien we het huis onderhands hebben gekocht kan ik hier niet linken naar Funda, but I can do you one better want ik heb ze uiteraard hier op mijn eigen blog toegevoegd. We trekken er zoals de plannen er nu zijn na 1 februari 2007 (pas) in. Kan niet wachten!

11 reacties

  1. Mooi huis
    Van harte zou ik maar zeggen, mooie voortuin.
    Nu nog even je eigen toko verkopen.

    Groet L en @ de boer

  2. Van harte,dus een groter huis mooi hoor.En de 3e opkomst kan niet beter 馃槢 Zelf hebben we ook een huis gekocht 5 min. lopen naar de zaak,waar we zo l谩谩谩ng hebben opgewacht,+/- Jan.07 lol h茅.kom zeker lang als je het goed vind 馃榾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.