Sesamstraat: Martin Scorsese stijl

super grover2Sesamstraat kennen we natuurlijk allemaal (nog). Pino, Tommy en Ienniemienie (schrijf je dat zo?) en al wie niet meer. Wel eigenlijk, wie nog meer? Supergrover was mijn favoriet altijd. Heerlijke idioot. Enniewee.. voor sommige volwassenen blijft Sesamstraat nog steeds een onuitputtelijke bron van humor en sommige weten er ook een heerlijke nieuwe draai aan te geven. Een prachtig voorbeeld hiervan is het volgende filmpje waarin Sesame street wordt gecombineerd met Scorsese (Goodfellas, Cape Fear, Gangs of New York en zo kan ik nog wel even doorgaan…)

Speciaal voor Vicky (fan van…) maar iedereen mag er van genieten: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.