Relaxed weekendje

Roan, Steven, Marinde, KarinAfgelopen weekend was een relaxed weekend. Mijn goede vriend Steven kwam uit België over om samen met mij aan hun website te werken. Net als ik met mijn eigen site gebruik maak van WordPress gaan we dat voor de nieuwe site van Koningsteen ook doen. Een heel gepeuzel dat wel, maar ik blijf het mooi om te zien hoe dan zo’n website vanuit het niets langzaam maar zeker opgetuigd gaat worden. De site is nog niet af overigens…

Verder hebben we alvast bij mijn ouders voor de kleinkinderen (6 stuks) Sinterklaas gevierd. Gewoon gezellig samen zijn met een pretpakket voor de kids. Morgen gaan we thuis Sinterklaas vieren met kado’s en dergelijke. Net na Sinterklaas vorig jaar had Roan als zoiets van: ‘vertel nu eens echt hoe dat zit met die Sinterklaas… kopen jullie die kado’s?’. We hebben hem toen de waarheid verteld en het is gewoon leuk om te zien hoe hij dat als bijzonder en speciaal geheim tussen ons drieën beschouwd. Marinde weet namelijk nog nergens wat van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.