Amazing Peace

Tijdens een kerstaflevering van Oprah heb ik Dr. Maya Angelou een gedicht voor horen lezen wat mij toch wel raakte. Een Kerstgedicht met een boodschap. De titel van het gedicht is Amazing Peace. Los van de betekenis die uit het gedicht voort komt heeft voor ons de titel een extra speciale betekenis nu. Ik bedoel als je zo’n mooi klein meisje dan weer ziet in totale volledige harmonie en vrede dan vraag je jezelf toch weer af hoe er toch nog steeds ook een andere hardere realiteit kan bestaan. Anyway, ik heb het gedicht geplaatst op mijn site olathe.nl Rechtstreeks naar het gedicht doe je door hier te klikken. Enjoy.

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.