it Nije hûs: oan’t wurk!

Voorkant van ús nije hûsGisteren hebben we dus eindelijk officieel de sleutels van ons nieuwe huis gekregen. Tijd om te klussen dus. Op zich hoeft er niet heel veel te gebeuren. We willen gaan de hele benedenverdieping voorzien van een frisse nieuwe verflaag (muur en plafond) en op de bovenverdieping komt er nieuw glasvezelbehang. Uiteraard komt hier ook een kleurtje over heen.

Als enige extra laten we de houten vloer opschuren. Deze vloer is nu een geöliede vloer en er komt een matte blanke lak laag overheen. Is een iets Achterkant van ús nije hûsstrakker effect en minder onderhoudsgevoelig. Zoals de planning nu is kunnen we er over twee weken wel in. De komende dagen zal ik druk zijn met het verwijderen van het behang in de kinderkamers zodat maandag de schilders aan de slag kunnen.

Ik heb al even een stoomapparaat opgehaald dus het feest kan beginnen. Als er nog dappere strijders zijn die graag mee willen helpen dan hoor ik het graag. Van schoonmaken tot het verhuizen zelf .. alle hulp is welkom. Je kunt je hulp via de reacties kwijt maar natuurlijk kun je ook gewoon even langs komen of de telefoon pakken om te bellen. Zo.. is die tekst wervend genoeg of zijn er nog twijfelaars? Zoals ik al zei is de planning twee weken en dus als het goed gaat zitten we 4 á 5 februari te genieten in ons nieuwe paleisje. Yiihaaaaaaah!!

3 reaksjes

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.