Mark This Date – handige agenda uitbreiding

Ik weet niet meer waar maar ik kwam afgelopen week ergens een stukje tegen over een site. Een site, Mark This Date, die bestond uit het leveren van Agenda’s. Electronische agenda’s wel te verstaan. De site – die volgens mij nog enigszins in oprichting is qua hoeveelheid – kent een aantal verschillende agenda’s die te downloaden (of e-mailen) naar je persoonlijke agenda in Outlook of gelijk welk andere agenda tool je ook maar gebruik van maakt.

Ik heb er twee gevonden die ik nuttig vond: de F1 kalender van 2007 en de schoolvakanties Regio Noord 2007. Handige data om in je agenda te hebben en bijzonder makkelijk toe te voegen aan mijn bestaande agenda. Er bestaat ook nog de mogelijheid om zelf agenda’s toe te voegen.. wie weet dus!

Technorati tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.