Oh die foto’s toch

Wie regelmatig op mijn weblog kijkt heeft vast wel een op de pagina ‘Foto’s‘ gekeken. Tot nu toe wat dat een nogal statische representatie van mijn foto’s op mijn Flickr account. Vanaf vandaag is dat totally new & improved!! Bijna elke week ontvang ik Planet Download in mijn mailbox maar daarin steevast de leukste tips en trucs met betrekking tot software en webgoodies. Deze keer werd de site SlideFlickr.com geïntroduceerd bij mij. Na even te hebben gekeken zag ik al snel dat dit wel iets voor mij was. Met Slideflickr.com worden automatisch je foto’s in je Flickr account, of per set in je account in een mooie presentatie verwerkt.

Een beetje doorsneupen met Google kwam ik nog een aantal uiterste geschikte tools tegen om super extra gebruik te maken van je (of iemand anders’ ) foto’s op Flickr. Thomas Hawk heeft een mooi rijtje samengesteld van Flickr Hacks waar voor mij met name de nummers 9 en 10 de meeste interessante zijn naast SlideFlickr.com dus. Doe er je voordeel mee!

Technorati Tags: , , , , , ,

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.