Zeitgeist – ontwakende documentaire

Zeitgeist is een interessante film over religies, o.a. over het Christendom en haar wortels, die volgens deze film zeer zeker in het paganisme liggen. Opvallend is dat heel veel symbolen uit de bijbel te herleiden zijn aan de hand van de 12 constellaties van de dierenriem.

Ik had al eerder gehoord en gelezen dat het verhaal van Christus, ( 3 dagen dood, wederopstanding, geboren uit een maagd, de enige echt zoon van God, vissen en broden breken voor mensen, op water lopen, heling gevend, gedoopt etc) maar nog nooit werd het zo helder uit-“een”-gezet in een film.

Voor een breedbeeld / fullscreen versie klik hier en voor meer informatie klik je op http://www.frisii.nl/2007/wordt-wakker/zeitgeist-the-movie.htm

11 reacties

 1. Wanneer gaan de ogen nu eens open van het mens-dom op aarde. Of zijn er nu zoveel domme mensen? Blind en murf volgzaam en gemakelijk om de tuin te leiden/lijden.

  Mooie film zit goed in elkaar, laten we vooral positief blijven denken en dit ook de Kosmos in sturen.
  Dat de Amerikanen nog zo dom zijn belasting geld te betalen.
  Ik durf nu al te wedden dat volgend jaar Iran aan de beurt is.
  Alles zal een doel hebben alles zal te maken met een groter geheel. Laten we vooral bij elk nieuws wat we horen goed nadenken of we weer gefopt worden. Ps volg minder het nieuws en laat je intuitie van zich spreken.

  In liefde Ludzer de Boer

 2. Wanneer gaan de ogen nu eens open van het mens-dom op aarde. Of zijn er nu zoveel domme mensen? Blind en murf volgzaam en gemakelijk om de tuin te leiden/lijden.

  Mooie film zit goed in elkaar, laten we vooral positief blijven denken en dit ook de Kosmos in sturen.
  Dat de Amerikanen nog zo dom zijn belasting geld te betalen.
  Ik durf nu al te wedden dat volgend jaar Iran aan de beurt is.
  Alles zal een doel hebben alles zal te maken met een groter geheel. Laten we vooral bij elk nieuws wat we horen goed nadenken of we weer gefopt worden. Ps volg minder het nieuws en laat je intuitie van zich spreken.

  In liefde Ludzer de Boer

 3. people have always thought i am a kook for having these beliefs.. it is refreshing to see my very own thoughts, ideas, beliefs and doubts put together in a presentation seen by many. thank you for sharing this, such that I may share it as well.

 4. people have always thought i am a kook for having these beliefs.. it is refreshing to see my very own thoughts, ideas, beliefs and doubts put together in a presentation seen by many. thank you for sharing this, such that I may share it as well.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.