Pieterpad

IMG_1196Vandaag zijn we naar Pieterburen geweest om twee verschillende redenen. De eerste en meest belangrijke is dat mijn moeder daar een officieel begin heeft gemaakt met het lopen van het Pieterpad. Het Pieterpad wat loopt van Pieterburen naar de St. Pieterberg bij Maastricht en bedraag ongeveer 485 kilometer. Mijn moeder wilde het lopen van dit pad als een soort van kado aan haarzelf geven aangezien ze morgen jarig is.. Een pracht kado als je het mij vraagt.


Aangezien we daar toch met z’n allen waren zijn we gelijk ook even naar de ZeehondencrĂȘche geweest. Niet echt mijn ding. Ik bedoel, mooie beestjes en al, maar die geur is niet harden. Vis, vis en nog eens vis. Maar ja.. de kids vonden het skitterend no!?

4 reacties

  1. Mooie foto’s, zo te zien een gezellige dag geweest. Als Titia dit leest, dan Titia veel succes met de overige kilometers. We zullen wel op de hoogte gehouden worden door J.R.
    Groetjes Jos en Vrony

  2. Mooie foto’s, zo te zien een gezellige dag geweest. Als Titia dit leest, dan Titia veel succes met de overige kilometers. We zullen wel op de hoogte gehouden worden door J.R.
    Groetjes Jos en Vrony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.