Boekentip: NLP voor Managers

Een van de meest bekende NLP trainers in het Nederlandse taalgebied is Paul Liekens. Paul Liekens is ook de NLP trainer waar wij onze opleiding hebben genoten. Nu wordt er mij regelmatig de vraag gesteld tijdens de training Introductie in NLP of NLP en Communicatie wat nu een mooi NLP boek is om te lezen. Gelukkig is Paul Liekens ook één van de meest productieve schrijvende NLP trainers dus er is volop keuze. Toch zijn er twee boeken die er voor mij echt uitspringen.

NLP voor Managers

Het boek NLP voor Managers is een boek vol met inzichten over hoe de materie van NLP (klik hier voor een uitleg wat NLP is) te gebruiken is op de werkvloer. Liekens komt met veel concrete voorbeelden en oefeningen en betrekt de lezer uitermate goed in zijn verhaal. NLP  is een zeer werkzame methode van gedragsverandering waarmee uitstekende resultaten kunnen worden bereikt in de sfeer van management en bedrijfsorganisatie. NLP helpt het potentieel van je medewerkers optimaal te benutten en zo het resultaat van je onderneming en het werkplezier van de mensen in de organisatie te vergroten. Voor meer informatie klik hier: NLP voor managers van Paul Liekens.

Het Spel Tussen Bewuste en Onderbewuste

Het tweede boek van Paul Liekens wat absoluut de moeite waard is, is het boek Het Spel Tussen Bewuste en Onderbewuste. In dit boek gaat Liekens wat dieper in op ons leven wat wordt bepaald door de kwaliteit van ons bewustzijn. Dat bewustzijn zou wat je als een magneet kan beschouwen die allerlei personen en omstandigheden aantrekt die bij dat type bewustzijn horen. Zo ontstaan er clubs, groepen en verenigingen van gelijkgeaarde mensen, die zich tot elkaar aangetrokken voelen. We kunnen ons bewustzijn en zodoende ook ons leven bewust beïnvloeden. Voor meer informatie klik hier: Het Spel Tussen Bewuste en Onderbewuste van Paul Liekens.

2 reaksjes

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.