Over goede voornemens en zo…

Goede voornemens enkel op een, vanuit menig perspectief,  triviaal moment in tijd is niet aan mij besteed. Goede voornemens heb je, of heb je niet. Voor mij betekent dat dus het hele jaar door, of alleen vandaag, of volgende week.. whatever.

Toch werd ik verleid door een mail van Frank Meeuwsen om toch eens na te denken waar ik in 2009 niet aan toe gekomen was en specifiek waar ik mij in 2010 dan mee bezig ging houden. Niet zozeer een kwestie van goede voornemens wat mij betreft, maar meer een focus. Een intentie, en we weten allemaal dat energy flows where intentions goes. Dit is wat ik over 2010 had te zeggen:

In 2010 ga ik mij weer bewuster bezig houden met mijn eigen processen en minder de waan van de dag volgen.. ook al was dat soms ook echt nodig in 2009. 2010 gaat het jaar worden waarin ik mijn eigen interne leerproces, mijn eigen groei (spiritueel, persoonlijk en daardoor zakelijk) bewuster ga mee maken, zodat ik mijzelf ook weer bewuster ruimte kan geven het geleerde te implementeren. Zakelijke groei is bij mij inherent verwoven aan persoonlijke groei.

Op Frank’s blog vind je de rest van mijn tekst en ook die van een paar anderen zoals Erno Hannink, Erwin Blom en Martijn Aslander. Enjoy Frank’s Vrijdag Vragen Vuur

2 reaksjes

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.