Master Practitioner NLP

Gisteren terug gekomen uit België waar ik bij Paul Liekens / Heart Systems mijn Master Pratitioners certificaat in NLP heb gehaald. Dit laatste blok (van dagen) hebben we les gekregen van Anné Linden van the New York trainingsinstitute van NLP. Zij heeft het NLP van de grondleggers (Bandler en Grinder) zelf geleerd als ook van Milton Erickson zelf.

Een paar inspirerende dagen weer die een periode van twee jaar afronden waarbinnen veel is gebeurd op het gebied van innerlijke ontwikkeling en inzicht. Een einde van een belangrijke periode in mijn leven.  Een periode waar ik veel dierbare vrienden heb gevonden. Je zou kunnen zeggen het einde van een belangrijk moment, maar ik beleef het meer als een begin van een nieuw tijdperk. Of zoals Anné het zo mooi zei: “Endings create space for new beginnings”.

Op naar de volgende mijlpaal 🙂

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.