Laatste berichtje vanaf nummer 16

Jaja.. dit is ‘m dan. Officieel het laatste berichtje vanaf nummer 16. Morgen is de ‘grote verhuizing’. Afgelopen week hebben we al veel dingen geregeld in het nieuwe huis. Alles schoongemaakt, vloer gelakt en hele huis van binnen opnieuw geverfd. Met dank onze ouders, Oeds, Anne-Jean en natuurlijk de schilders; Age en Tabe! Gisteren zijn de nieuwe eetkamerstoelen en tafel geleverd en vandaag is de vaatwasser aangekomen. Deze wordt morgen nog verder afgebouwd door myn heit en dan is het al het ‘verbouwwerk’ klaar.

Morgen komen Halbe, Anne-Jean, Marc, Oeds en onze ouders helpen met de verhuizing zelf. Voor de zware dingen hebben we een truckje weten te bemachtigen via onze makelaar. Moet allemaal goed gaan lukken dus. So for now, for good, signing off from #16 and see you on the flip side!

2 reaksjes

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.