Eerste berichtje vanaf nummer 4

VerhuiswagenHehe.. ff bijkomen hoor. Gisteren zijn we de hele dag druk bezig geweest om het éne huis leeg te maken en het andere huis te vullen. Verhuizen dus. Op een paar kleine dingen na, en dan denk ik met name aan plafonnières e.d., hebben we nummer 16 leeg. Het was weer een hele klus die we niet zonder voorgenoemde hulp voor elkaar hadden kunnen krijgen. Dus vanaf deze plek nogmaals een hele hartelijke dank voor iedereen die geholpen heeft: Tige tank!!

Ik zit overigens stiekum op de draadloze verbinding van de buurman te werken aangezien UPC het weer verneuqt heeft. Televisie werkt wel en tot gisteravond de telefoon ook, maar vanochtend: geen internet, geen telefoon. Uiteraard even gebeld en uiteraard vandaag geen oplossing. Kennelijk hebben ze nooit storingen op zondag want er was niemand aanwezig om te kunnen helpen. Morgen maar weer bellen…

7 reacties

  1. Nou wij zijn ook wel ff “ut de lyken” hoor. Toch een voldaan gevoel dat zo’n mega klus weer is geklaard. Met man en (muis)macht. Je ziet maar weer: Vele handen maken licht werk.

  2. Fan herte lokwinske en in protte “wenplesier” tawinske op jimme nije stek.
    Is it wetterbed ek al operationeel?? dat sil wol lokke nei sokke drokke dagen.

    Groetnis Mame-Jan

  3. Fukking UPC heeft uiteindelijk 6 dagen de tijd genomen om het signaal goed te krijgen. Monteur en alles erbij gehad maar het bleef een shaky verbinding. We hebben vanaf vandaag een week lang een goede verbinding. Dienst van UPC is op zich wel goed, maar beware of verhuizingen. Twee keer mee gemaakt nu, twee keer goed fout. Tis wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.