Relatietest

Relatietesten heb je, net als relaties, in veel verschillende vormen. Afgelopen vrijdag heb ik samen met een goede vriend van mij, Oeds, een wandmeubel van IKEA in elkaar gezet. De ultieme test voor wat voor relatie ook. Als solisten gaat het ons beide nog wel eens mis met kasten bouwen. Zelf heb ik onlangs een volledige kast kunnen afschrijven omdat ie vlak voordat ie klaar was als een kaartenhuis in elkaar viel – op mijn hoofd! Voor wat betreft Oeds zijn ervaring met het in elkaar zetten van kasten (lees ook wandmeubels) is het treffend dat zijn moeder hem achteraf altijd vraagt ‘hoe vaak hij deze keer de Here heeft aangeroepen?’.

En toch, raar maar waar, hebben we de kast zonder kleerscheuren in elkaar gezet. Na zeven uur hard werken onderbroken door een goede maaltijd Chinees, hebben we kunnen concluderen dat we samen een sterk team zijn als het gaat om kasten bouwen. Het bewijsmateriaal staat nu al 48 uur en dan moet het toch goed zijn. Ik moet er overigens ook bij zeggen dat we deze IKEA constructie vele malen prettiger vonden, qua in elkaar zetten en instructie en doordachtheid, dan welk Trendhopper, Zwette of Vesta meubel. ‘Domo Arigato’ Oeds!!

Overigens is de Porsche 911 als centerpiece nog steeds onderwerp van discussie. Ik hoef niet te zeggen wie ‘m daar wil houden en wie niet lijkt me.

6 reaksjes

  1. Hmm, nou.. eh.. zoals het nu gaat verdwijnt ie in de loop van de dag achter één van de deurtjes en wordt door mij ‘s avonds weer op z’n rechtmatige plek gezet. Marinde is het met mij eens en Roan heult met de vijand… dit wordt een zwaar bevochten zege (als het al een zege wordt :S )

  2. Hmm, nou.. eh.. zoals het nu gaat verdwijnt ie in de loop van de dag achter één van de deurtjes en wordt door mij ‘s avonds weer op z’n rechtmatige plek gezet. Marinde is het met mij eens en Roan heult met de vijand… dit wordt een zwaar bevochten zege (als het al een zege wordt :S )

Lit in reaksje efter

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.