Olathe, Kansas

Een dikke 15 jaar terug heb ik een jaar in de Verenigde Staten gewoond (voor wie dat nog niet wist) als uitwisselingsstudent. Wanneer dat ter sprake komt in gesprekken met andere mensen, is men een beetje nieuwsgierig waar ik nu precies gewoond heb. Lange tijd heb ik dat redelijk vaag kunnen houden door te zeggen: in Olathe in Kansas, ergens in het midden van de V.S. Met Google Earth kan ik dat nu eindelijk wat specifieker maken. Ik heb voor jullie viewing pleasure twee plekken opgezocht waar ik veel kwam. Het huis waar ik in gewoond heb – donkere straat in het midden en dan het tweede huis aan de rechtkant van boven, en de Highschool (OSHS) waar ik naar toe ging.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.