Opleiding afgerond

Het is officieel. Vanaf eergisteren ben ik officieel zonder opleiding of cursus. Eergisteravond laat ben ik samen met Anne-Jean terug gekomen van mijn laatste blok van 5 dagen trainen in Ericksoniaanse Hypnose. Onze trainer voor dit blok was Anné Linden uit New York. Anné – ook al weer 73 jaar oud – heeft ons de laatste verdieping, modellen, tips & trucs bijgebracht met veel enthousiasme. Het certificaat van het Opleidingsinstituut bevestigde eergisteravond definitief dat ik de cursus afgerond heb én dat ik voor het eerst sinds 1999 cursus / opleidingloos ben. Ik zal de komende tijd eens kijken hoe dat gaat voelen en of ik ook ontwenningsverschijnselen ga krijgen hahaha. Vandaag eerst rustig bijgekomen; we zullen zien wat de toekomst ons brengt…

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.