Sterre is jarig!

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Ondanks dat ik er redelijk aan gewend ben geraakt met Roan en Marinde, valt het me op hoe ontzettend snel de tijd voorbij gaat. Time flies when you’re having fun zeggen ze daar aan de andere kant van het water, maar gelijk hebben ze. Sterre is vandaag al weer een jaar oud. Sterre is al weer 12 maanden oud. Vanaf nu gaan we in jaren tellen.. mán wat gaat het snel!

Enige sneue is dat Sterre al vanaf vrijdag ziek is en ook vandaag nog steeds niet fit is. Koorts en keelpijn.. de arme pop 🙁 . Nah ja, ze heeft in ieder geval vanmorgen haar kado met enthousiasme ontvangen.

Meer foto’s volgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.